Baza gastronomiczna

Gościniec Bałtowski Zapiecek

Tuż obok rollercoastera pomiędzy dwoma trasami zjazdowymi wznosi się Gościniec “Bałtowski Zapiecek”. Składa się z dwóch sal restauracyjnych, które są w stanie pomieścić nawet 400 osób. Specjalnie dla narciarzy udostępniony jest również ciąg gastronomiczny, który daje możliwość skomponowania zestawu według własnego uznania.

Więcej na: www.baltowskizapiecek.pl

 

Zajazd “Przystocze”

SONY DSC“Zajazd Przystocze” składa się z sali kominkowej i sali barowej. Codziennie szef kuchni poleca soczyste mięsa, chrupiące warzywa, sycące zupy i grzane piwo. Współpracujemy bezpośrednio z producentem wędlin PUBLIMA LIPSKO i z największym w regionie hurtownikiem wędlin PUBLIMA Sp. j. Tym samym gwarantujemy doskonałą jakość serwowanych wyrobów.

Przed Zajazdem palą się ogniska, wokół których zbierają się amatorzy samodzielnie przygotowanych pieczonych kiełbasek.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

 

Jadło pod Stokiem

Ciało także ma swoje potrzeby, a  podstawową  jest  zaspokojenie głodu i pragnienia. Dobrze jeśli przy okazji można zjeść coś naprawdę smacznego. Specjalnością gstronomi „Jadło pod Stokiem” są dania z grilla: karkówka, polędwica, golonka, kaszanka oraz kiełbasy różnego rodzaju. Można też zamówić danie obiadowe takie jak zupy (żurek, pomidorową, jarzynową, ogórkową) oraz II dania (filet drobiowy, filet rybny, kotlet drobiowy nadziewany szynką i serem, pierogi ruskie, pierogi z kapustą i mięsem lub grzybami). „Jadło pod Stokiem” to również szybkie jedzenie typu fast food.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.