Baza gastronomiczna

Zapraszamy do “Zajazdu Przystocze”.
Zgodnie z obowiązującymi rozporządzeniami zamówienia serwowane w “wersji na wynos”.

 

Zajazd “Przystocze”

SONY DSC“Zajazd Przystocze” składa się z sali kominkowej i sali barowej. Codziennie szef kuchni poleca soczyste mięsa, chrupiące warzywa, sycące zupy i grzane piwo. Współpracujemy bezpośrednio z producentem wędlin PUBLIMA LIPSKO i z największym w regionie hurtownikiem wędlin PUBLIMA Sp. j. Tym samym gwarantujemy doskonałą jakość serwowanych wyrobów.

Przed Zajazdem palą się ogniska, wokół których zbierają się amatorzy samodzielnie przygotowanych pieczonych kiełbasek.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

Jadło pod Stokiem

Ciało także ma swoje potrzeby, a  podstawową  jest  zaspokojenie głodu i pragnienia. Dobrze jeśli przy okazji można zjeść coś naprawdę smacznego. Specjalnością gastronomii „Jadło pod Stokiem” są dania z grilla: karkówka, polędwica, golonka, kaszanka oraz kiełbasy różnego rodzaju. Można też zamówić danie obiadowe takie jak zupy (żurek, pomidorową, jarzynową, ogórkową) oraz II dania (filet drobiowy, filet rybny, kotlet drobiowy nadziewany szynką i serem, pierogi ruskie, pierogi z kapustą i mięsem lub grzybami). „Jadło pod Stokiem” to również szybkie jedzenie typu fast food.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

 

Gościniec Bałtowski Zapiecek

Restauracja zaprasza na gorący bufet z daniami na wynos.

Więcej na: www.baltowskizapiecek.pl