Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 RODO informujemy, że:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych podawanych w formularzu kontaktowym jest DLF INVEST Sp. z o.o. z siedzibą w Bałtowie 7, 27-423 Bałtów, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Kielcach X Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000398341, NIP: 6612366557, REGON: 260558350.
  2. Podanie danych ma charakter dobrowolny, ale jest warunkiem koniecznym do wysyłania Państwu newsletteru z najnowszymi informacjami o naszej ofercie.
  3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu powiadamiania o naszej ofercie, do czasu wycofania zgody na przesyłanie newsletteru.
  4. w każdej chwili mogą Państwo wycofać udzieloną zgodę na przetwarzanie danych, przy czym wycofanie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  5. Państwa dane osobowe nie będą wykorzystywane do zautomatyzowanego podejmowania decyzji, w tym do profilowania;
  6. Państwa dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom poza przypadkami, kiedy taki obowiązek będzie spoczywał na administratorze danych osobowych na podstawie przepisów prawa;
  7. Posiadają Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych;
  8. Posiadają Państwo prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych), jeżeli uważa Pan/Pani, że Pana/Pani dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.